Möblerar om i soffan

Så fort han får chansen så ska det flyttas kuddar och mysa runt i soffan. Så här såg han ut igår. Näsan är inte svullen men har lite skorpor på och under...





Mamma och pappa tycker så mycket om dig Olle!

Att stå på näsan...

...rakt på pappas cyklepedal är ingen hit!! Nu har vi provat hur det är... Blödde under näsan och blev sotig i hela ansiktet. Näsan blev helt blank efter en stund. Får se om den har svullnat på imorgon... Stackars lilla prinsen...


Foglossning inte bra...

Jag har inte beställt men fått ändå! Foglossning. Igen. Redan. Vecka 26 nu... Beräknad förlossning blev inte flyttat utan på intyget som ska till försäkringskassan står nu 081129. Schysst om man ska sätta igång det hela. Då hinner vi hem i god tid innan jul, förhoppningsvis!

Imorgon ska jag och svärmor på musikal i Stockholm. Ska sova nu så jag är pigg. Har surfat runt lite och spanat på syskonvagnar igen. Blir inte klok på dom. Måste hitta butiker som man kan klämma, känna och fälla ihop för att skapa mig en uppfattning. Det finns 3 möjliga idag. Den måste ha 2 fulla ligglägen, bra sufflet samt ha svängbara däck.
 
Idag åt Olle med kniv och gaffel. Aldrig testat förut... Fick på melon efter melon på gaffeln och mumsade glatt i sig. Vi filmade men har inte lagt upp det ännu. Kanske fortsätter regnandet och det blir lite bloggarfix i helgen. Fast kusin S kommer till stan så vi måste ju ses en hel del också!

Ha det!


Slappar helg och kortvecka!

Här händer det inte mkt... Var till fam W och spanade in husbygget. Tog en fika hos familjen G och åt skräpmat på lördagen. Tog en sväng till Plantagen och mataffären på söndagen. Köpte några blommor som ska ner i krukor. Men nu öser det ner så det får nog bli imorgon fm innan barnmorskebesöket.

Vi har bestämt oss för bilen. Nu återstår bara att bli av med den gamla... Annars får vi väll ¨ge¨ bort den till bilhandlaren. Hoppas på att nån snäll själ är villig att betala lite mer än den sura försäljargubben...

M börjar sin ledighet på måndagar igen i veckan och dessutom ska jag och svärmor på Mamma Mia på fredag så då måste han ju vara hemma med Olle då också. Fast det behöver han. Lite ledigt igen. Han är helt rödögd av allt bilkörande.

Olle har haft två konstiga återfallsnätter med några uppvak och lite skrik. Men i natt var han tillbaks på sova hela natten och vakna som ett solsken. Vissa mornar vill han inte gå upp ur sängen utan bara myser runt och skrattar bland täcken och kuddar. När man lägger honom så gosar han in sig i kudden och ler stort. Inga sura läggningar här inte!! SÅ skönt!!

Internet på var dator funkar ej och jag har inte velat laddat in biler på jobbdatorn. Så filmer och bilder får vänta på att ¨någon¨ teletekniker kan fixa en uppkoppling som funkar igen. Undrar just var man hittar en pålitlig sådan?? :-)

Bebisen kör runt som en tok och hela magen hoppar till emellanåt. Underlig känsla det där! Nyfiken på vem som är därinne... I början på december vet vi förhoppningsvis!


Ha en toppen vecka!!

 

Familjetruck nån?


Vi funderar på en sån här....'
Då behöver vi inte fundera på om tattarlassen från IKEA ska få plats i bagaget iallafall...
Det har ju hänt ett par gånger!! Haha!!
7 sittplatser och fotöljer fram! Lyx! Automat skulle var fint oxå! Får se om det står en sån jätte bil på uppfarten snart. Bävar lite för att parkera i stan bara. Måste ringa och boka en jätte parkeringslucka som alltid är reserverad för mig om jag ska våga parkera med den... Hua!

En ny favorit!

Här är nya favoritlåten! Om man frågar Olle och hans pappa...



Äntligen paus från solen...

Synd att säga men sant! Man blir ju helt slut av att ha runt 30 grader hela dagen. Orkar inte cykla eller gå, Olle bör vara i skugga och det finns det några småplättar av i trädgården men det är ju inte lätt att försöka hålla honom inom dom... Så idag kunde vi äntligen gå ut och gunga och mata ankor!
Fast snuva och feber infann sig imorse så ser han rätt så pigg ut den lille charmören!

 
 

Mitt i jordgubbslandet!




Igår åkte vi en sväng till Babyproffsen och Ikea för att kolla på syskonvagn samt hitta lite nya indredningsdetaljer och ev utemöbler. Jag köpte en fjuttig glasburk att ha marmelad i. Vilken homemakeover jag fick till med den :-(
Några bord skulle enligt M inte få plats. Fast när vi kom ut till bilen konstaterades att dom nog fick plats så vi gick in igen och slog till!
Fyndade två snygga utebord att ställa ihop till ett. Nu fattas bara stolar! Och en massa mysiga ljuslyktor, plädar och andra trevliga saker!

Så här ser bordet ut. Men vi har som sagt två...


Den (fantastiska) burken... Fast det fanns så lite marmelad i den gamla plastburken att den nya glasburken fylldes med  gurkinläggning från hemmaoldlad gurka istället. Måste nog byta ut de flesta trista burkar i kyl och skafferier till snyggare i glas...


Ett av borden sattes sen ihop av 2 flitiga byggare, observera att den lilla sätter mejseln i hålen och håller skruv i  ena handen och mejsel i den andra. Så duktig!!

    
   
 

Är det så här man gör pappa??

RSS 2.0