En del AJ AJ!

Han vet att det finns ett gäng med AJ-AJ. Gardinerna, högtaltarna, DVD, boxern och alla sladdar hör till några av dom. Men dom verkar ju SÅ intressanta att man bara måste få känna lite grann... Eller??

     
   

Det ska pillas på ALLT!

Nu kräver han lite mera tillsyn. Reser sig överallt och allt ska undersökas. Det äts fogskum, plast, etiketter och gamla matrester...

        
     
image278

Pappa har gjort ett fynd

...tror han. På Blocket. En retrotrehjuling. Så här ser den ut!!

image267

Fyndet finns i Mullhyttan av alla ställen. Eftersom kompis A numera är bosatt där kunde hon snabbare än blixten ta sig dit och inhandla fyndet. Eller vraket... Det visar sig. Fast enligt A är den jättesöt! Och visst ser den rätt fin ut???


Full fart

Mycket bus på dessa bilder. Sitter sällan still numera...

     
I Sverigetröja!


& här kommer mera!

Bilder, bilder, bilder....

image261
Plantering i trädgården

     
Påfåglarna var skumma. Skakade som skallerormar och spände ut alla sina fjädrar. Risig kvalitet men man ser var det är...


image260

image262
Fika ute!

Nya bilder i massor!

Oj då. Det var verkligen många bilder i kameran. Har inte laddat ur den på veckor... Här kommer ett axplock från pappalediga veckor!

       
   
I lekparken nära oss! Första pappaledigadagen!

Usch- så kallt det är...

Skulle aldrig skrivit att det var SÅ varmt... Nu är det ju svinkallt...

Jag känner mig så nöjd. Har fixat sånna där saker som jag länge skulle ha gjort. Startat sparkonto till oss & Olle. Köpt förvaringsbackar i genomskinlig plast så man ser vad som finns i lådorna & dessutom packar ner vinterkläder i en, 68-62 kläder i en annan och 50-56 i en tredje. Och det finns fler att fylla!!

Ska ner o tokröja i källaren snart. Det är dags för det. Har inte tittat i vissa av flyttkartongerna sen vi flyttade hit, och det är ju 4 år sen i höst... Kan nog kasta det mesta...

Igår var vi på Ikea och köpte massor med bra-att-ha saker. En badrumslampa till övervåningen tex.  Lådspärrar och hörnskydd investerades det också i.

Idag har vi varit & handlat mat igen. 4 stora papperspåsar. (& då köpte vi inga blöjor idag...) Det går åt mycket mat med 3 personer hemma hela dagarna. Vi äter två mål lagade mat omdagen. Trevligt att man kan grilla. Vi har fått en teflonkorg att ha grönsaker i på grillen. Supersmart!! Bara hacka ihop en massa goa grönsaker, på med lite olja och i korgen. Rör runt några gånger och servera till det perfekt grillade köttet. Nice!!

Väntar med spänning på att det virkade fikabrödet ska dyka upp. Det är dags för leverans i dagarna!!
Tar lite bilder på dom & lägger ut när dom kommit!!

Vilken värme!!

Precis lagon till M´s föräldrarledighet dyker den upp som på beställning. Sommarvärmen!! Det är väldigt varmt... Fast skönt.
Lite svårt att sysslesätta lillemannen ute i trädgården. Han vill gärna krypa runt i gräset & se lycklig ut. Det skulle han ju få göra om det inte vore för allt gräs han äter upp hela tiden. Vi tänkte att vi låter honom hållas. Men precis som en katt så kommer det upp ganska snart...

Veckan som gick var fullspeckad med aktiviteter. Dumt att låta barn & pappa tröttna på varandra direkt genom att bara sitta hemma & tråka.

Måndagen var utflyktsdag med öppna förskolan. Till naturbruksgymnasiet för att spana in djuren. Vi var in i ladugård hos kossor och några veckor gamla kalvar. Sen såg vi lammbebisarna, ormar, ödlor, fåglar, hästar, åsnor, minigrisar, lamor, kaniner, hamstrar och höns.

Tisdagen föräldrargrupp med samtal om barnomsorgen. Kollade på när farmor & farfar åkte luftballong. Bilder finns i andra datorn. Fixar sen.

Onsdag öppenförskola med sångsamling.

Torsdag handling och Babysim.

Fredag bjöds som vanligt på en av höjdpunkterna- sången! Med den bra´iga sångfröken med piano, trumma, maraccas och flöjt. Den sistnämda kanske vi ska lära oss att spela för barnen blev helt förstelnade...  Lungt och tyst på sången för några sekunder!

Nu är det mellis för vuxna & barn. Vi ska äta jordgubbar med mjölk och Olle får lite frukt med yoghurt!

Hörs!

Snart igen...

Bygger en koja!

Koja-koja koj-koj. Det är skoj skoj!
Koncentrerad kojbyggare!!


Stora killen...

...är ute & prommenerar lite! Så duktig så!!



RSS 2.0