Så kan det gå...

...när man ger Olle en förpackning oöppnade tops. 
200st bomullspinnar senare...

Skulle bara borsta tänderna en liten stund...







Let it rain...

Nu är vi förberedda inför nästa skyfall. Köpte de mest söta små gummibootsen idag!! Så här ser dom ut:


Är dom inte coola?? Storlek 21 blev det...

Den börjar boxas nu!!

Bebben gör sig mer och mer påmind! Så fort man tar sig en välförkänt vila börjar den boxas eller sparkas. Åker runt och buffar. Har känt små buffar ett tag och härom kvällen när vi gått och lagt oss sa jag till M att den åkte runt lite. Då la han handen på magen och den fick in en jätteträff! Boom boom. Vilken tillfällighet att det var just då som han lade handen på magen!! Är i vecka 21 idag. Har gått precis 140 dagar och har 140 dagar kvar!!

Olle och jag har varit på stan och shoppat och ätit lunch för andra gången denna veckan. Har inte varit och shoppat på evigheter!! Han är så duktig och sover sin långlur på två timmar medans jag spanar in kläder för växande mage.

Igår torsdag, var morfar med mig och Olle och badade på förmiddagen. Så skönt i vattnet då det är extra varmt på torsdagarna!

Idag har vi varit tillsammans i 10 år jag och M. Vi är inga romantiker nån av oss och jag kom på det när jag läste tidningen nyss. Så här är det inget firandes inte... Nån sover på soffan efter en slitsam arbetsvecka...

I helgen ska vi äntligen plantera alla växter som står oplanterade i trädgården och ser sura ut. 3 stora blåbärsbuskar som Olle fått i födelsedagspresent. 1 stor doftschersmin. 1 vit lavendel samt 6 andra perenner till nya planteringen. Bara att dra på sig arbetshandskarna vid nästa Olle-tupplur!

Ha en trevlig helg!! Det ska vi ha!

Tuffing!

I kläder från farbror H kommer vår lilla knallhatt gåendes. Idag har han gått ca 6 steg med en paus i mitten. Utan gåvagn alltså! Det tar sig...


Älskar böcker!

Han är en riktig bokmal den där Olle...

Här läser han och pappa ett par av favoriterna. Böcker med flikar och luckor är bäst just nu!! Ibland ger han nån gubbe eller nått djur en puss. SÅ söt!



      

Vill ha!

Har spanat in några sköna prylar från Bosieboo!
Tror ni puffen är bra?? Eller är den för liten för Olle att krypa upp i när bebben inte ska ha den?? Den ser VÄLDIGT mysig ut!!

Just ja- för dig som inte vet. 2:an är på väg och beräknas komma ut i början på december...
Otur Micke. Mera föräldrarledigt för M...

Jag mår fint och hinner dessverre inte tänka så ofta på den numera svårdöljda magen...
Enligt ultraljudet så är det iallafall 1 liten krabat därinne som verkar må prima!


(bilder från Bosieboo)

Tänk att det fungerar!!

Nu har det gått en tid sen vi kurade Olle med Sova hela natten kuren. Började dagen efter midsommar. Kan bara konstatera att det har gått ÖVER förväntan. Han sover HELA nätter även om han kan vakna till en gång vissa. Men då är det bara att säga en ramsa så somnar han nöjt om.
Vi väcker honom vid 07:30 varje dag och lägger honom vid 20:00. Om han skulle vakna en halvtimma före väckning, bara ramsa en sväng så sover han snällt vidare till vi väcker.
Helt sjukt konstigt att det kan ändras så snabbt. Före kuren vaknade han mellan 5 och 12 gånger/ natt fast han inte ammas... Bara bökar runt och är allmänt pigg ca 04:00...

Så nu har vi massor med tid på kvällarna för läggningen tar inte många minuter. Och på dagsluren på 2 timmar hinner man göra en hel del nyttiga saker!!

Så kura på om ni funderar på det!!

Kram kram


Bilder från 1årsdagen!

Här kommer bilder på några presenterna!

 
Nya outfit´s!

     
Blå Bobby Car!                        Ny gunga!                                 Plockbräda!                             Briotåg och skolbuss!

1årsdagen över!

Så har man en ettåring i huset. Massor med paket blev det! Bilder kommer imorgon. Nu ska vi kolla film och sova sött!

Hej hej!

Om man ligger fastsspänd i en sele och mamma tänkt att man skulle sova så kan man inte hitta på så mkt skoj. Eller?
Olle kan! En ny rolig lucka uppenbarade sig tydligen i suffletten på vagnen. Ett rop på hjälp om du ser en sån här vagn!!
Fast han var så nöjd och låg och skrattade för sig själv...




Majskroksälskaren!

Ett nytt ord. Majskroksälskaren!



   

Kan vi klippa gräset idag pappa??

Snälla- det är SÅ spännande!


Köket som aldrig kom...

...fast nu har det dykt upp några veckor försent. Jobbigt då man rev ut det gamla i slutet av maj...
Men nu finns ett nytt fräscht kök hemma hos mina föräldrar. Olle hjälpte naturligtvis till med rivningsarbetet och montering av det nya vita fina köket!

 
 
Ska vi ta bort dom här morfar???

Olles bästa just nu!

Helt säker- detta är hans absoluta favvo nu. Man kan inte ta miste på hans knägung när låten dyker upp...



RSS 2.0