På bättringsvägen??

Lömsk magsjuka det är vi dragit på oss. Eller Olle. Jag har bara varit illamående och grön hela tisdagen. Kramper i magen tills imorse. Olle kräktes ju flera gånger på tisdags förmiddagen. Sen behöll han allt han åt. Vaknade dock efter en timma och kräktes i sängen.

Onsdagen funkade fint och vi trodde det var över. Tills 2 timmar efter läggning. Då kom det upp igen. På torsdagen ringde jag BVC för att kolla när man kan vistas bland folk igen. Om man skulle räkna de sista mystiska kräkningarna. Det visste hon inte riktigt men meddelade att många hade dessa symptom och att det håller på 4-5 dygn.

Så på torsdagskvällen bäddar vi med extra skydd för ev mera uppkommande mat. Och mycket riktigt. 1 timma efter läggning även denna kväll.

Fredagen bjöd på superfint vårväder och vi har varit ute både fm & em. Nu har det gått 3 timmar sedan läggning på 4 dygnet och än så länge är det lugnt. Hoppas hoppas!

Jag har planerat en Ullaredsshopping måndag-onsdag efter helgen så om det var den sista kräkningen igår borde det vara lugnt att dra iväg neråt! Man brukar rekommendera 48 timmar utan symptom. Tvål + handsprit. Sen kör vi!

Trevlig helg. Jag ska Tradera lite när jag bara får vara hemma för att inte smitta andra. Har lagt ut lite urvuxta kläder till försäljning. Konstigt vad folk kan betala för beg kläder... Nästan mer än dom kostade nya ibland... Bra för mig...


Häromdagen vid stallet! Soliga bilder från idag kommer under helgen!

God morgon!

MMS

God morgon! Olle har krypt ner i Alice säng. Han är mycket piggare idag! Fast han vaknade vid 22 och fick upp kvällsmaten. Men nu dansar han runt, lyssnar på rock äter kex. Det gör mammahjärtat SÅ glad igen!


Hmm...

Det verkar som om det dykt upp en gästbloggare medans jag sov...
Han kom över min mobil och lyckades på försök nr 2 att lägga upp soffsovarna. Vi som bara skulle läsa bok...

Vb: Zzz...

MMS

Zzz...


Liten sjukling...

MMS

Liten sjukling... Olle har somnat i Alice sitter. Snarkar mysigt. Fick i sig lite frukost. Kräktes vid 21 igår kväll. Sov hela natten. Får se om det är över nu eller om frukosten kommer upp... Stackars mammas prins!


Nu har den kommit... Julakatalogen

MMS

Nu har den kommit... Julakatalogen, handdukstorken och kräksjuka! Allt på samma dag. Fast han har inte kräkts sen 10. Han har studerat katalogen i 25 min nu o det är inte över ännu. Motorsågar, arbetskläder och maskiner av alla de slag. Snacka om LYCKA!


Ny blogg??

Kolla in ev ny blogg här!
Enkel att lägga upp bilder och film på. Ser lite rörig ut nu. Har bara lagt in en provsida...
Vad tycks??

Så kul!

MMS

Så kul! Sitter i soffan och är SÅ nöjd. Har varit med hela familjen på stan, ätit lunch och shoppat med mamma medans pojkarna lekte med fam W på bibblan!


Håll i nycklarna!

Väl framme hos fd grannarna utanför Norrtälje upptäckte vi en nyckel i Olles byxor. Den hade han ¨lånat¨ på öppna förskolan. Den går till ett stort grönt skåp med lådor och dörrar. Nu är det stängt. Nästa vecka också. Hoppas dom inte hade nått viktigt däri som skulle användas på nått dop eller begravning...
Får smyga tillbaks den efter sportlovet...

Så här ser byxorna ut om dagarna hemma:


Snö!

Härliga vinterbilder! (dålig mobilkamera...)




Miner...

Här är hon hungrig! Äter på händerna & gör div miner..








Trummaren!

Olle testar kusinens trumset!





Syskonkärlek!

MMS

Syskonkärlek! Olle är SÅ söt! Sätter sig bredvid Alice på soffan, klappar henne på huvudet, ger henne en puss o håller handen. Sen apploderar han glatt åt sig själv. Sången är inställd idag. Jag kan tänka mig en tur till Bauhaus o kolla på handdukstorkar. Får se om det blir så... Glad fredag på er!


Födelsedagsbarnet!

MMS

Födelsedagsbarnet! Kusinen äter pasta och spanar in sitt nya trumset! Jiho!!


På väg upp!

MMS

På väg upp! Här är barn nr 1. Pekar o klättrar upp för trappan dit barnen sover. Olle somnade efter lite klagande själv i sin resesäng. Sov till 07:30 trots div störande ljud o skrik under natten. Bra barn!


Under bordet!

MMS

Under bordet! Här ligger barn nr 2. Under ett skrivbord bland benen. Vaken kl 04:30 o åt. Sov till 07:40. Nu ligger hon o tjoar o skrattar. Bra barn!


På väg!

MMS

På väg! Har intagit en mazarin i bilen o är alltså på väg mot kalaset! Barnen sussar gott i baksätet. Spännande att göra utflykt med 2 barn varav en på dryga 2 månader... Har planerat in en ullared tripp snart också. Om hon sköter sig...


Klara färdiga åk!

MMS

Klara färdiga åk! Vi är på Ikea... Äter köttbullar o åker kana! Jiho!!


Mot motorsågen!

MMS

Mot motorsågen! Hos mormor o morfar och äter söndagsmiddag. Nu gick Olle o morfar ut för att kolla in motorsågen... ÖN ÖN Öön. Brum brum


Packar lite...

M har packat ner bäddmadrasser, sängkläder och handdukar i en stor IKEA-förvaringsväska. Den ligger platt på golvet. Olle tyckte ju att gårdagens pulkaåkning var kul. Nu har han kommit på att om  man klättrar upp på förvaringsväskan och glider mot kanten blir den en mini-pulkabacke. Så nu skrattar han glatt här och åker inomhuspulka.

Själv är jag nerkräkad och ska gå och ta en välförtjänt dusch.

Sen drar vi på kalas!

Några bilder!

Är trötter nu. Men ville visa er allt snö vi fått!

     


Några från solig måndag och några från molnig söndag!


Testar om det fungerar...

MMS

Testar om det fungerar... Kvällssysselsättningar i Olles familj. Olle har somnat i resesängen. Ska använda den imorgon o ville vänja honom vid den hemma först. Verkar funka fint! Nu blir det bad för Alice. Ska ju på 1 års kalas hos kusinen!


Hinner inte...

Hjälp!
Tiden räcker inte till. Vill blogga och lägga ut bilder från veckan som var samt de fina sol och vinterkorten från idag. 
Får se vad som hinns med när vi packat inför kusin-trippen ikväll. Ettårskalas på G. Kan inte avslöja presenten här och nu men ska ta bilder på när han använder den. Eller kanske en film är mer passande!!

Har varit på öppen förskola idag. Sen gjorde vi en pulkabacke ner på vår infart ifrån skogen. Olle åkte med pappa från högsta delen och var väldigt nöjd!! Mera mera!! signalerar han hela tiden.

Vi v'äntar med spänning på att våra nya grannar ska flytta in. Undra vad det är för några typer... Trevliga som dom gamla hoppas jag!

Återkommer med bilder om jag hinner sen då. Ska testa mobilbloggen igen också och se om den funkar bättre igen.

Hörs!

Fortfarande problemas!

Saknar fortfarande mina egna kommentarer på era kommentarer samt mms-inläggen. Orkar inte lägga in några bilder nu.
Passar på att sova tidigt istället.
Har Traderat lite de senaste dagarna. Ska visa fynden när dom dyker upp.

Ha det!

Grattis till körkortet!

Sänder en hälsning till min brors sambo som ÄNTLIGEN vid sin ringa ålder klarat körkortet. JIHOOO!!!
Kram!

Funkar ej...

Bloggens kommentarer och MMS-bloggning är helsega just nu. MMS-bloggade i söndags eftermiddag. Det har fortfarande inte publicerats... Trist...

Hoppas på bättring!!

Recept!


Här kommer ett efterfrågat recept på dinkelbullarna med pumpafrön.
Lycka till!!
Kram på er!


RSS 2.0