Olles rum på blogg!

Mailad Olles snygga rumbilder till återförsäljaren av fiskdekoren. Hon har också en blogg. Där kan man se vilka nyheter som är på gång till shopen. Kolla in på:

http://barnlycka.blogg.se/1201538218_s_imponerad.html


Deras trevliga shop finns på:

http://www.barnlycka.se

Snabb & smidig att använda! Rekomenderas!!

Inga bra bilder nu...

Kamerans batterier sitter i hemtelefonen. Vågar inte att riskera att alla kontakter raderas. Det var nära för den tappar datum & ringda samtal hela tiden. Men nu kan vi bara ta bilder med usla mobilkameran. Har en skruttig VGA kamera. Så det blir som det blir. Man ser ju iallafall vad det föreställer....

 
Så här mysigt har vi på morgonen. Mamma bloggar & jag spanar. Vaknade 10:50 idag... Somnade 22:15. Var uppe 2 gånger & fyllde på käk under natten. Inte mycket att klaga på. Fast det är svårt att passa babysången 09:30 när man är en sån sömntuta!!

Så var man DIF´are

Allt för husefriden. Morfar är DIF´are.
Olle har fått en super skön body i DIFstuk av honom.

     
Den är faktiskt jätte snygg. Klara färger & snyggt gult kantband!!

Första mackan nånsin!

Vitt bröd med Tiger mjukost. I smala bitar. Smaskens tyckte Olle! Den satt fint efter badpremiären!
I forsättningsgruppen har vi idag dykt från kanten. Gick hur bra som helst! Olle & E har fått nya badbyxor. Typ Hawaii. Mycket snygga. Tyvärr är det väldigt fuktigt & immigt på badhuset...

                           
Olle i sina nya badbyxor.                                                            Olles kompis E i dimman!


Nedrans gran att barra...

Ja- så här såg det ut bara typ 4 dagar efter julafton... Bara till att slänga ut eländet. Satt & ammade på övervåningen när jag hörde ett konstig ljud där nere. Gick ner o tittade. Det var kulorna som trillade av grenarna. Grenarna såg ut som skelett. Kulorna åkte kana ner mot golvet... Inte bra.



Granen

Bubbelbad!!

Olle har provat sitt första bubbelbad. Han blev inte ett dugg rädd när vi körde igång motorn till bubblorna. Så här såg han ut:

       
Med roliga julklapps badgrejor som Olle fått av morbror! Badstödet är superbra att använda i badet! Ingen som behöver kramphålla i barnet medans han plaskar som en vilde!

Maja, Mauritz & jag

Äntligen började den- babysången!!

Jättetrevlig aktivitet för dom små kottarna. Käck sångfröken och exalterade barn! Efteråt sågs vi hemma hos en av mammorna och pimplade ännu mera kaffe! Barnen, som brukar sköta sig exemplariskt, pockar på mer o mer uppmärsamhet. Det är ett väldans vändande, hämtande och fixande. Inte en lugn stund... & värre lär det bli när dom snart kan krypa... :-)

                   
Hemma hos Mauritz får vi ligga på den röda fin-mattan!! Wow!!

Första gången sen -02

Jag har beställt fotografier! Sist var -02...
Några fina sommarbilder från de senaste åren men framförallt på Olle.
Ska sätta in bilder i hans ¨första året¨ böcker. Fick erbjudande från fujidirekt. 100 bilder gratis. 29 kr i frakt.  Övriga bilder 75 öre/st. Beställde några 20x30 förstoringar också. Kostade 9 kr/st. Bra va??

Är du också sugen på att framkalla finns erbjudandet på www.fujidirekt.se/75


   

Någon sitter på den kommande kusinen

 
Konstig kudde det här...

 
Ska jag komma närmare? Hör tant lite dåligt??


Vi väntar med spännig på lill kusinen!!!

En enbent katt bland hermelinerna...

...fast igentligen är det en hund. Fast inte enbent. Bara enskoad. Bilden är ej arrangerad utan denna söta sko stod så prydligt i mitten av alla andra nyårsfirares skor på nyårsafton.

       
Hunden Hampus sko i mitten!

En maratonlöpare på besök!

Lilla E & hennes mamma besökte jullediga familjen Olle i mellandagarna. Mammor & barn tog en lång prommenad. Pappan var hemma och lagade middag till gångarna.
Efter maten fick E testa hoppgungan. Hon såg verkligen lustig ut.
Hoppa han barnen inte riktigt förstått att man gör i en hoppgunga. Men lilla E fick till en riktig fart på benen. En blandning mellan löpning och step. Synd att man inte kan lägga ut videoklipp här...

   
Lilla E i full fart!

RSS 2.0