Vilken värme!!

Precis lagon till M´s föräldrarledighet dyker den upp som på beställning. Sommarvärmen!! Det är väldigt varmt... Fast skönt.
Lite svårt att sysslesätta lillemannen ute i trädgården. Han vill gärna krypa runt i gräset & se lycklig ut. Det skulle han ju få göra om det inte vore för allt gräs han äter upp hela tiden. Vi tänkte att vi låter honom hållas. Men precis som en katt så kommer det upp ganska snart...

Veckan som gick var fullspeckad med aktiviteter. Dumt att låta barn & pappa tröttna på varandra direkt genom att bara sitta hemma & tråka.

Måndagen var utflyktsdag med öppna förskolan. Till naturbruksgymnasiet för att spana in djuren. Vi var in i ladugård hos kossor och några veckor gamla kalvar. Sen såg vi lammbebisarna, ormar, ödlor, fåglar, hästar, åsnor, minigrisar, lamor, kaniner, hamstrar och höns.

Tisdagen föräldrargrupp med samtal om barnomsorgen. Kollade på när farmor & farfar åkte luftballong. Bilder finns i andra datorn. Fixar sen.

Onsdag öppenförskola med sångsamling.

Torsdag handling och Babysim.

Fredag bjöds som vanligt på en av höjdpunkterna- sången! Med den bra´iga sångfröken med piano, trumma, maraccas och flöjt. Den sistnämda kanske vi ska lära oss att spela för barnen blev helt förstelnade...  Lungt och tyst på sången för några sekunder!

Nu är det mellis för vuxna & barn. Vi ska äta jordgubbar med mjölk och Olle får lite frukt med yoghurt!

Hörs!

Snart igen...

Kommentarer
Postat av: alice

Vill du vara med och tävla om en design? Kika då in på vår blogg! :D Ha en trevlig dag!

2008-05-11 @ 15:40:44
URL: http://aliceochmaria.blogg.se
Postat av: Fredrik

Vill du ha en nu design till din blogg? På designabloggen.se kan du ladda ner gratis designer!

2008-05-11 @ 15:50:48
URL: http://www.designabloggen.se
Postat av: S

Ha en fortsatt bra dag!!!!

2008-05-11 @ 15:54:01
URL: http://lifeofsuneeta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0