Äntligen paus från solen...

Synd att säga men sant! Man blir ju helt slut av att ha runt 30 grader hela dagen. Orkar inte cykla eller gå, Olle bör vara i skugga och det finns det några småplättar av i trädgården men det är ju inte lätt att försöka hålla honom inom dom... Så idag kunde vi äntligen gå ut och gunga och mata ankor!
Fast snuva och feber infann sig imorse så ser han rätt så pigg ut den lille charmören!

 
 

Mitt i jordgubbslandet!




Igår åkte vi en sväng till Babyproffsen och Ikea för att kolla på syskonvagn samt hitta lite nya indredningsdetaljer och ev utemöbler. Jag köpte en fjuttig glasburk att ha marmelad i. Vilken homemakeover jag fick till med den :-(
Några bord skulle enligt M inte få plats. Fast när vi kom ut till bilen konstaterades att dom nog fick plats så vi gick in igen och slog till!
Fyndade två snygga utebord att ställa ihop till ett. Nu fattas bara stolar! Och en massa mysiga ljuslyktor, plädar och andra trevliga saker!

Så här ser bordet ut. Men vi har som sagt två...


Den (fantastiska) burken... Fast det fanns så lite marmelad i den gamla plastburken att den nya glasburken fylldes med  gurkinläggning från hemmaoldlad gurka istället. Måste nog byta ut de flesta trista burkar i kyl och skafferier till snyggare i glas...


Ett av borden sattes sen ihop av 2 flitiga byggare, observera att den lilla sätter mejseln i hålen och håller skruv i  ena handen och mejsel i den andra. Så duktig!!

    
   
 

Är det så här man gör pappa??

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad duktig han är!! Har ni spanat in nån bra syskonvagn? Kan rekomendera Babyproffsens syskonvagn. Den är super!

Ha de bra! Kramar.

2008-08-04 @ 18:31:05
Postat av: Susanne

Hej på dig!

Är ni tillbaka från semstern?? Tänkte att jag skulle rådgöra med experten ang syskonvagn... Ha ha ha!



Vi kollar lite på en Phil & Ted VIBE. Fast jag är osäker på hur länge den funkar samt om Olle tänker sova 2 timmar dagslur så kan han ju inte göra det i syskonsätet... Så då lutar det mot en gigantisk dubbelvagn,

Jag vet ju att du avverkat ett antal och gillar Babyproffsens. Den blir ju riktigt smidig ihopfälld men M är skeptisk till schabraket... :-)

Får höras!

Kram

2008-08-05 @ 22:18:57
URL: http://ollesfamilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0