Slappar helg och kortvecka!

Här händer det inte mkt... Var till fam W och spanade in husbygget. Tog en fika hos familjen G och åt skräpmat på lördagen. Tog en sväng till Plantagen och mataffären på söndagen. Köpte några blommor som ska ner i krukor. Men nu öser det ner så det får nog bli imorgon fm innan barnmorskebesöket.

Vi har bestämt oss för bilen. Nu återstår bara att bli av med den gamla... Annars får vi väll ¨ge¨ bort den till bilhandlaren. Hoppas på att nån snäll själ är villig att betala lite mer än den sura försäljargubben...

M börjar sin ledighet på måndagar igen i veckan och dessutom ska jag och svärmor på Mamma Mia på fredag så då måste han ju vara hemma med Olle då också. Fast det behöver han. Lite ledigt igen. Han är helt rödögd av allt bilkörande.

Olle har haft två konstiga återfallsnätter med några uppvak och lite skrik. Men i natt var han tillbaks på sova hela natten och vakna som ett solsken. Vissa mornar vill han inte gå upp ur sängen utan bara myser runt och skrattar bland täcken och kuddar. När man lägger honom så gosar han in sig i kudden och ler stort. Inga sura läggningar här inte!! SÅ skönt!!

Internet på var dator funkar ej och jag har inte velat laddat in biler på jobbdatorn. Så filmer och bilder får vänta på att ¨någon¨ teletekniker kan fixa en uppkoppling som funkar igen. Undrar just var man hittar en pålitlig sådan?? :-)

Bebisen kör runt som en tok och hela magen hoppar till emellanåt. Underlig känsla det där! Nyfiken på vem som är därinne... I början på december vet vi förhoppningsvis!


Ha en toppen vecka!!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0