Mera rallybilder!

Lägger ut några bilder på den perfekta rallyutflykten igår! Lagom varmt, solsken, fika, avåkningar och en Olle som skötte sig exemplariskt! Han gick/sprang duktigt trots att den var en bra bit att ta sig in på sträckan... Och han kollade in ALLA bilar utom 1 som han missade. Vi lyfte upp honom högt för att han skulle se extra bra. Annars satt han i sin grodstol. Han åt sitt mellis o sitt lördagsgodis. Men var väldigt angelägen om att se varendra bil som körde förbi! Det blev 130 lyft  för M och mig... ;)


Alice hade vi dumpat av hos morre! (=mormor enligt Olle...) När vi hämtat henne så ringde min mobil. Det var morfar. Han undrade om vi tagit med mormor också för hon syntes inte till. Vi såg henne i trädgårdslandet och hon hade samlat ihpop sånt som skulle till komposten. Så vi tipsade om baksidan. Morre har ju inget körkort så hon kommer ju inte så långt ;)

Olle kallar ju morfar för ¨Detta¨. Det är känt sedan tidigare...
Att mormor var försvunnen ville Olle berätta för Alice så han sa: -Detta hittar inte morre Alice!
Snacka om kryptiskt språk... Haha!! Inte många som skulle knäcka den...


Och idag, söndag, har vi varit på Lek o Buslandet, ätit hamburgare, varit på utflykt i skogen med en ny lekkamrat till barnen. I skogen grillade vi banan med choklad, kastade stenar ner för branta backar, drack kaffe, åt bullar och busade. I 3 timmar var vi ute... Hann med en storstädning av badrummet också. Och Olle har jagat dammråttor med sin lilla dammsugare!



På väg från starten till första sträckan!


Grodan vaktar skinksmörgåsen!


På rad i sköna stolar allihopa!!


Bilspanarn!

Kommentarer
Postat av: Eline

Haha! Vilket kodspråk. Tur ni förstår =)

2010-10-03 @ 22:27:34
URL: http://eleline.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0