Hörselskydden PÅ!

Olle har intagit både frukost och lunch med sina hörselskydd på! Till frukosten höll golvläggaren på att såg av en parkettplanka så röken blev så stickande så vi fick öppna köksfönstret!

Vi lunchen höll han på att slå ihop golvet igen så då pangade det högt!

Proffesionella hantverkare klagar sällan på andras jobb.
Isånna fall är detta en mycket oseriös hantverkar för jag har fått höra både det ena och andra under de få stunder vi sågs idag!
Golvet vi har är ETT HELVETE att lägga. Man måste ju ligga på alla fyra och kan inte stå som när man lägger Tarkett. Det är bra grejer det! Forbo som vi har och som kostade mutlum var ju rena dyngan att lägga. Gick sönde så fort man tog tag i, osv...
Dessutom var det massor med fel på M´s läggning med skarver och underarbete... Bara att slå dödörat till och tänka på nått annant...

Vi flydde till ett kallt badhus efter frukosten. Värmesystemet håller på att gå sönder i badhuset så det blir bara kallare och kallare för varje vecka. Brrr! Sen var det stopp i avloppet till duscharna också. Alice plaskade runt i hårtussar och folks gammla duschvatten. Urk! Får bli mycket tvål vid kvällsbadet!

Nu sover dom! Fast Alice var svårsövd idag. Hon ¨tjuvsov¨ som vanligt i bilen och när vi kom hem fick hon ligga några minuter extra i sin säng medans jag micrade maten. Vi blev lite sena så dom får sova över en stund!

På måndag drar slipningen igång. Golvet ska lackas 3 gånger så det blir att fly hem till morfar som jobbar sin sista dag (igen) idag på ett antal veckor. Mormor har massa komptid. Kanske kan vi kolla efter en resa? M ska ju vara pappaledig from 15/2. Vi har faktiskt inte varit på semseter sen Olle föddes. Skäms på oss!!!
Ska hålla utkik på vad som finnes just nu. Det vore gott med lite sol och miljöombyte!


Donuts sitter aldrig fel...


Lite kortspel...


Shopping!


Bad!


Hela släkten!


Mera bad! Bröderna bäver hoppar ikapp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0