Fälgkors??

Känns som fredag... Fast det är ju tisdag men efterföljande röd dag!



När vi lagt barnen ikväll knackade det på dörren...

En kille som gissningsvis lagom fått sitt körkort var ute och åkte. Stank rök och hade palestinasjal...Det var -20 grader.
Han behövde låna ett fälgkors. Han trodde att hjulen satt löst. Han mumlade nått om att bilen varit på verkstan för han kört på en stolpe... Och nu trodde han alltså att hjulen inte var ordentligt ditsatta...

M följde med ut. Tog fram korset som låg i bilen. Killen hade inga vantar... Han var nog lite nervös också... Knacka på vid 21-tiden hos okända människor... Lite handsvett på det... M räckte honom korset.
-AAAAJ! Killen trodde han bränt sig på det men dom konstaterade snart att det var huden som rycktes bort... INTE slicka på några stolpar i dessa tider va?? ;)

Muttrarna satt ordentligt men hela hjulet gick att vicka på... Fick rådet att inte åka några motorvägs hastigheter med dom. Han vände och åkte hem igen... Bra val...


Idag har Olle hoppat över sin lunchlur! Alice var trött vid 12:30. Vi hade gäster som åkte hem strax efter 13 och det var FÖR kallr att sova i vagen... Lade henne i sin säng och hon somnade snabbt och fick sova till 14:45... Vaccinet har gett henne feber och extra mammighet... Skönt med lite vila för både henne och mig!

Så blev det Olle´s tur när gästerna åkt... Han ropade dock ¨upp¨ hela tiden och jag blev rädd att syrran som verkligen behövde sin sömn idag skulle vakna. Så jag tog upp honom. Han fick ligga på soffan med täcke och kudde och läsa traktorbroschyren medans jag plockade med disken. Sen förflyttade vi oss upp till tv-soffan för ett par avsnitt av Pippi!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0