Mums brorsan...

Se upp!
Annars kan hon lätt ta sig en tugga! Pussas eller smakar lite på brorsan!

Alice är riktigt på gång med gången nu. Hon går mer och mer och ramlar mindre och mindre! Klättrar upp på stolar och Olles tripp-trapp. Ett fasligt passande på lilla damen!

Just nu sover dom och sen åker vi upp en snabbis till Öppna förskolan. Sen vidare till banken. Har haft besök på fm. Gammal barndomsvän och hennes son. Vi matade ankorna men lilla L somnade och missade hela STORA ankfamiljen... Dessutom hann morfar titta förbi och han passade på att dammsuga efter som slangen låg framme. Det tackar man ju för!!!

Ställningen är nerplockad och hämtad idag! Så nu kan dom förhoppningsvis fortsätta med sockeln snart! Ska börja mäta ut för kommande uteplats! Nya projekt! Härligt! Iallafall om hela familjen kan vara ute och greja samtigigt. Dom blir smidigare och smidigare att vara ute med! Sysselsätter sig bra dom små liven!
Olle krattar löv och kör iväg i sin skottkärra. Duktig kille!!


Kommentarer
Postat av: Eline

Såg att de var o hämta ställnignen, Skönt! Vi tänkte gå förbi förskolan då vi ändå gick till farfars grav där uppe. Men tiden sprang iväg o vi väntade besök, så fick gå raka vägen hem efter graven.



Kanske ses i Ervalla imorrn ist! Några från babysången skulle nog dyka upp där imorrn.

2009-11-10 @ 22:28:25
URL: http://eleline.blogspot.com
Postat av: 56 timmar kvar

Angående altanen, jag vill starkt avråda från tryckimprignerat, det finns många bättre alternativ som är bättre för barn att vara på. Sök på nätet så förstår du varför...

2009-11-11 @ 17:44:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0