Utvecklingen går framåt!

Hon kan se riktigt busig ut lilla Alice. Några dagar före sin 6 veckorsdag i måndags log hon ordentligt mot oss. Nu gör hon till och med små ljud till. Så mysigt så.
Hon växer med stormsteg. Kläder i stl 62-68 är inga problem för denna lilla dam. Byxor i mindre stl blir ofta till shorts efter några sparkar.

Hon sover fortfarande mycket om dagarna. Om nätterna också. I onsdags gick vi inte upp förrens 12:30...
Jag hade feber och var riktigt sliten. Men idag var vi uppe med tuppen. 08:30. Haha!! Får se om vi får henne att sova i sängen FÖRE 23:30. Försöker varje kväll att lägga henne lite tidigare men icke. Har läst att om man styr in hennes tider och går upp tidigt och har några små aktiviteter på dagen och ger henne mat vid mer bestömda tider så ska man inte behöva kura med sova hela natten kuren. Då kommer den goda sömnen på köpet. Ska läsa omgående så vi inte missar nått redan nu. Skulle ju vara toppen när M börjar jobba igen om båda barnen var i säng till 20 och sov hela nätter.

Olle hade lite uppvaknande några veckor efter Alice ankomst. Då införde vi väckarklocka som man tipsar om i sovboken. Nu vinkar han godnatt till klockan varje kväll och stänger glatt av den varje morgon och ligger sedan kvar i sängen och myser och skrattar. Har vaknat 5 min före klockan på ca 3 veckor. Verkar funka finfint! Väckarklockan är en kanin som fäller ner ögon & öron när man lägger sig och som fäller upp dom igen när den ringer. SÅ söt!!

Ha en trevlig helg!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0