Tjuvstartat lite...

Oj, denna dag har gått i ett...
Det började med att den skånska muraren tittade förbi oanmält strax före åtta. Med det tokigaste ¨tjenare tjenare¨ tillropen på bredaste skånskan kan man ju inte annat än att bli lite full i skratt. Olle tycker han är tokig och suckar på sitt eget lilla vis varje gång muraren berättar nått roligt och sedan lägger av ett asgarv... 

Hack i häl var morfar på plats. Morfar har börjat jobba på sitt tidigare jobb igen men jobbar endast kvällsskift så han umgås mycket med oss på förmiddagarna. Han är ju ändå uppe och skjutsar på mormorn!

Vi åkte ju på shopping idag igen.

Sen for vi hem, morfar åkte sin kos o jag och barnen lagade mat. Sen sov dom gott i sina påsar. Fast Olle hade hunnit ur sin overall medans jag sprang ut och la Alice i sin påse. Bara att åla på den igen... Snabb ibland den lilla rackar´n!

Sen slog jag igång datorn och chattade med en mamma som brukar vara på öppna förskolan. Vi bestämmde att dom skulle åka hit och leka och äta mellis. Och så blev det!

När dom åkte gick det ca 5 minuter så ringde telefonen. Det var kopis E som ville ge bort julklapprna som hon köpte i New York! Det passade ju utmärkt eftersom M ändå skulle jobba typ hela kvällen så är det ju inga fel att ha lite sällskap! Hon och sambo M dök snart upp och så blev det julklappsöppning!
SÅ fina saker!!!!

Olle fick Conversekängor med lite lurv i. Bruna med lite blått på. Han fick även ett brandmansset med brandsläckare, megafon och rock. På rocken finns en ficka där man ska sätta fast sitt kort och skriva sitt namn. Det får vi fixa snarast!

Alice fick mugg med glitter o hjärtan, Minnitröja och den allra mjukaste Levismunkjacka med stickade detaljer!

Börjar bli bortskämda med tant E´s årliga NY-klappar!
*Tack snälla, söta E för alla fina julklappar*







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0