Spännande med morgontiderna framöver...

Vintertid och en massa funderande över hur man gör med sov- och mattider som funkat som en klocka innan.

Olle vaknade som vanligt vid 07:30. Men idag betydde det ju att klockan bara var 06:30.
Vi serverade frukost som vi brukar, en halvtimma efter uppstigande. Sen klämde vi in ett extra mellis på fm och sköt på middagen så vintertiden skulle stämma. (alltså mat en timma senare än vanligt)
Luren mitt på dagen enligt den nya tiden (med tanke på att han vaknade sin vanliga tid borde han vara 1 timma extra trött nu- men vi märkte aldrig nån skillnad) Sov 2 timmar som vanligt. Fick kvällsmat lite extra tidigt och lades i samma tid som alltid, kl 20:00. (såg dock ut som om han skulle somna i badet)

Nu återstår att se om han sover sina timmar och vaknar 07:30 i vintertid imorgon. Eller om det blir till att ramsa och göra köksljud i ett par dagar till det nya schemat sitter. Intressant. Som Kaj Pollack skulle uttryckt sig...

I överigt har helgen varit lugn och behaglig.
Vi tog en sväng till IKEA och köpte lite nödvändigheter. Bla två överskåp som ska sitta över side-by-side skåpet. Det fanns inte skåp som skulle passa våra mått men efter en hel del kapande och tixande har M nu fått till det riktigt bra. Inte lätt när måtten inte passar.
Mest störigt var att våra handtag som sitter på ALLA luckor och skåp fått en ny slimmad look. Ett antal millimeter smalare och hette samma sak. Men jag uppmärksammade det i butiken och frågade om det verkligen var så att dom blivit smalare. Och det hade dom ju. Köksnörden sa att vi kunde kolla med byten och återköp efter den gamla tjockleken men att han befarade att dom var totalt jätte slut.
Tror det eller ej men det fanns 1 kort och 1 långt gammalt handtag kvar i en låda bakom disken. Fick betala 18kr för båda. Som hittat. Ibland får man ha lite tur...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0