Ett erbjudande man inte tackar nej till!

Känner att snart är det dags. För en shoppingresa ner til Gällstad.

Tog med mig Olle & åkte ner  när han var rätt så nyfödd. Gick hur bra som helst! Gällstad är ett trevligt ställe där man kan köpa många bra att ha saker.(allt från inredning, barnkläder och funktions sportkläder) Fast när man bara är typ 2 timmar från Gekås måste man ju besöka det också... Där kan man verkligen hitta alla saker man inte visste man behöver. Haha.

Idag kom ett förslag via bloggen om att det är dags att åka & hälsa på min fd svägerska snart. Hon ska bara tokresa först, en tur till Kenya och sen till Teneriffa. Är inte ett dugg avis.:(

Har kollat in deras nya relaxbadrum i källaren samt nyrenoverade badrum på övervåningen. Ser mycket nice ut! När kan jag komma?? :)

Kommentarer
Postat av: jonas

olle behöver inte bedriva någon träning i funktions sportkläder de räcker att han börjar att göra lite armhävningar och upphopp.
så för dom pengaran kan du köpa något annat.
för det är väll inte M som skall funktionskläder

2008-03-28 @ 00:01:22
Postat av: Susanne

Nix. Inte M... Det är nog snarare Olles mamma som tycker det är trevligt med bra kläder vid alla prommenader med vagnen.
Vi får börja med armhävningar snart. Sen får vi köpa en sån där träningsstång att ha i dörrposten . Eller han kanske kan ärva den av er när dina tjejer är FÖR starka för sånna enkla övningar... :)

2008-03-28 @ 13:19:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0