Tattarlass...

...så bar det äntligen av. Till IKEA. Hela familjen på en måndag!
Magnus första pappadag!! Sovmorgon till 09:40. Våran son är en ängel när det gäller sömn.

Han är en ängel när det gäller mat också. Gav honom mat vid 6 imorse. Kollade på nån yoga lektion på tv & sen somnade vi om. Nästa mål intog han inte förrens vid 12. Sen packade vi oss iväg. Det gjorde alla skolbarn & deras lediga föräldrar som firade höstlov med... Typiskt...

Vi behövde ju inredning till garderoberna. Olles små kläder ska få ordning. Vi försedde våra vagnar. Vi hade tre stycken. En barnvagn, en kundvagn och så en packvagn. Det var endast från tag själv lagret jag körde 2 vagnar.
3 stommar & 18(!) trådbackar till förvarning för våra kläder till övervåningen. 5st jätte trådbackar till 100 garderoberna dit ner. + lite annat smått & gott. Behöver jag säga att det blev trångt i bilen???  I den förvarades nu: 2vuxna, 1 barn, en bilstol med bas, 1 vagnsunderrede, en liggkorg, en stor kartong högtalare som skulle bytas i stan och allt annat plock från IKEA. Liggkorgen till vagnen fick åka mellan framstolarna hem.

Jag var lite putt för att Magnus vägrade köpa 2 stora karongen med hyllor till Olles rum + 4 dörrar till dom. Jag kan nu erkänna att det var OMÖJLIGT att få in något mer. Vi som skulle handla mat också. Bara att glömma.

Tittade in på Babyproffsen på hemvägen. I stan alltså. För dom hade en sittdel till våran vagn hemma, man kan nämligen INTE köpa endast en sittdel till vagnen längre. Så här gällde det att agera snabbt. Reserverade den och fräste hemåt.
Lille mannen hade fortfarande inte ätit sen 12 och nu var klockan 17. Vid 17:30 kom några matsignaler och sen åkte vi till Coop för att köpa mat.

Innan vi hälsade John Blund väkommen till Olles värld så tog vi ett bad i blå baljan! Mysigt!!

Go natt!

Ps.
Grattis till dina pojkar R! Är SÅ nyfiken på bilder!! Läste om din dubbelamning (!?)- där ligger man i lä....
:-)

Grattis till J´s lilla tös oxå! När får man komma & hälsa på???

     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0