Ingen värme...

Torsdag kl 14 står det i loggen för vår bergvärmepump. Slutat fungera. Brrr rrrr rrrr...
Magnus kunde laga. Vi var nere i 18.4 friska grader. Men efter en plåt klyftpotatis och 33 värmeljus senare är vi uppe i 21 sköna grader igen. Tur för oss.
Förra vintern hade våra grannar 14 grader. Inomhus. Mannen i huset ville inte visa hur man justerade värmepumpen så den kvinnliga hälften surnade till och ringde dit en rörmokare. Som konstaterade att deras system inte kunde få så mkt varmare för det var för kallt ute. Hon funderade på att baka. Hoppas det blev nått som inte skulle jäsa...

Som vanligt på torsdagar har vi varit och simmat. Idag förbereddes det inför kommande dyk. Vi hällde ordentiligt med vatten på huvudet så barnen skulle hålla andan. Olle slickade glatt i sig allt vatten som rann ner för ansiktet. Nästa gång kan det nog bli ett litet minidyk. Sen flöt han & hans flickkompis E runt i varsin simring variant pytteliten. Det såg avslappnat & coolt ut. Tyvärr var kameran hemma.

I onsdags hade vi besök av kompis S med lilla E och vi var ute på en skön 1 timmasprommenad. Sen tog jag en lång dusch och S lagade Tagliatelle med bacon. Super gott.

Om ni vill laga: Koka pasta. Stek bacon, färdiga tärningar är smidigt! Tillsätt 1 burk smaksatt creme fraiche med smaken fetaost/soltorkade tomater (finns bla på Willys). Blanda allt!
Mmm!

I söndags på farsdag var Olle så här fin. Står stadig med stöd, helst hela tiden:

   




Bästa leksaken just nu, elefanten och papegojan:

      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0